Samsung представя Galaxy A6 и A6+ с подобрена камера, стилен дизайн и още повече практични функции

Стилен и практичен смартфон с модерна камера, изпълнена с характер

 

София, 02 май, 2018 – Samsung Electronics Co. Ltd. днес представи новите Galaxy A6 и A6+, които комбинират удобство в ежедневието и стилен дизайн с модерна камера за по-персонализиран начин на изразяване.

С мощна предна и задна камера, елегантен премиум дизайн и неповторимия Инфинити дисплей на Samsung, новата Galaxy A серия се предлага в три стилни цвята: черно, златно и лавандула[1].

“В Samsung работим целенасочено да предоставим на нашите потребители най-доброто смартфон изживяване, като същевременно отговорим на техните практически нужди”, каза Джун-хо Парк, вицепрезидент на глобалното планиране на продуктите в Mobile Electronics Business в Samsung Electronics. “Galaxy A6 и A6+ допълват голямото смартфон семейство на Samsung, като комбинират удобството с впечатляващата камера. Тя позволява на потребителите да заснемат, персонализират и споделят всеки специален момент, с което да изразят себе си по уникален начин”.

Благодарение на страхотната предна и задна камера на Galaxy A6 и A6+, да снимаш красиви снимки или селфита по всяко време и на всяко място, е по-лесно от всякога. С адаптивната предна светодиодна светкавица, потребителите на Galaxy A6 и A6+ могат да се наслаждават на стилни селфита през деня и нощта. С ниско апертурния заден обектив, те могат да заснемат ясни снимки дори при слаба осветеност, без компромис с качеството на изображението.

Двойната камера на Galaxy A6+[2] подобрява качеството на снимките чрез режима за фокусиране на живо Live Focus. С негова помощ заснемащият може да контролира дълбочината на полето и боке ефекта преди или дори след заснемането. Потребителите могат да обогатят снимките си с уникални мотиви за размазване на фона в различни форми, включително сърца, звезди и др.

Потребителите могат да се насладят на по-богат съраунд звук и по-пълноценно изживяване при гледане на филми и слушане на музика с високоговорителите на Dolby Atmos[3]. Galaxy A6 и A6+ предоставят пълен набор от ниски до високочестотни тонове и изключителна чистота и наситено звучене за по-мощно и завладяващо аудио изживяване. Потребителите могат да активират Dolby Atmos ефекта, за да трансформират аудиото в спиращ дъха динамичен звук, който те обгръща изцяло.

Смартфоните Galaxy A6 и A6+ продължават да налагат и надграждат стандарта за максимално бърз и необезпокояван преглед на информацията чрез Инфинити дисплея на Samsung. Той отива отвъд границите с впечатляващото съотношение на екрана към телефона от 18.5:9[4]. Неговите гладки извивки и метална конструкция са проектирани, така че да предложат максимална издръжливост и удобен захват без да се нарушава ненадминатия стил и дизайн на дисплея.

Проектирани да бъдат максимално удобни и практични в забързаното ни ежедневие, Galaxy A6 и A6+ съчетават в себе си няколко от най-популярните смартфон характеристики, които сме виждали досега при телефоните от висок клас на Samsung. Сред тях са безпроблемна защита чрез лицево разпознаване и сканиране на пръстов отпечатък за бързо и лесно отключване на устройството.

И при двата модела изпълнението на няколко задачи едновременно е бързо и лесно благодарение на приложението App Pair, което е изключително подходящо за големите ергономични екрани на Galaxy A6 и A6+, и позволява на потребителите да визуализират паралелно две приложения. По този начин се пести време, а удоволствието от смартфон изживяването се умножава многократно. С функцията Always on Display[5] потребителите могат да преглеждат нужната им информация с един поглед без да отключват смартфона, пестейки време и живота на своята батерия.

Galaxy A6 и A6+ също поддържат Bixby Vision, Home & Reminder. Samsung асистентът Bixby може да съдейства на потребителите в изпълнението на различни ежедневни задачи, правейки двата модела по-умни и полезни. Поддържайки Near Field Communication (NFC), смартфоните Galaxy A6 и A6+ могат да бъдат използвани виртуално навсякъде, като е нужно едно докосване на телефона до POS терминал вместо кредитна или дебитна.

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат достъпни на пазара в България още през месец май.

 

[1] Наличните цветовете може да са различни в зависимост от региона и / или услугите на оператора
[2] Функцията е достъпна само на Galaxy A6+
[3] Dolby Atmos audio се поддържа само при слушалките
[4] Eкранът е измерен по диагонал като пълен правоъгълник без да се отчитат заоблените страни на A6+
[5] Характеристиката е налична единствено при Galaxy A6+


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *