Samsung представи новото поколение смартфони от серията Galaxy A (2016) с подобрен дизайн и повече функции

Изцяло новите смартфони от серията Galaxy A предлагат изключителен стил, производителност и функционалност, което ги прави перфектни за изразяване на личния стил

 

 samsung_galaxy_a7_2016_1

Samsung Electronics представи най-новите модели смартфони от серията Galaxy A. Те предлагат първокласен дизайн, технология за мобилни разплащания и подобрена камера. Серията Galaxy A (2016) съчетава иновативния дизайн и технологии на Samsung, което позволява на потребителите да покажат своята индивидуалност. Смартфоните ще се предлагат в три версии според големината на екрана: 5,5 инча при А7, 5,2 инча за А5 и 4,7 инча за А3.

„Ние в Samsung ще продължим да развиваме своите иновации, в отговор на желанията на нашите клиенти от целия свят,“ каза Дж. К. Шин, президент и главен изпълнителен директор на подразделение „IT и мобилни комуникации“ на Samsung. „Новите модели на серията Galaxy A (2016) са разработени на базата на получената обратна връзка от собствениците на моделите от предходното поколение на серията. Ние направихме значителни подобрения, които предлагат на потребителите перфектна комбинация между стил и производителност за ежедневна употреба.“

samsung_galaxy_a5_2016_1

Серията Galaxy A (2016) продължава дизайнерската философия на Samsung, като комбинира метал и стъкло, за да създаде красив и хармоничен първокласен дизайн. Моделите разполагат с нови и по-добри дисплеи и по-тънка рамка около екрана.

samsung_galaxy_a7_specs

Смарфоните Galaxy A5 и Galaxy A7 (2016) поддържат решението за бързи и лесни мобилни разплащания – Samsung Pay. Решението предлага безпрецедентна сигурност и се активира с пръстов отпечатък като поддържа както Magnetic Secure Transmission (MST), така и Near Field Communication (NFC) технология.

 samsung_galaxy_a5_specs

Моделите от серията Galaxy A (2016) са снабдени с нова система на камерата, която позволява правенето на по-ярки и ясни снимки и видео клипове. Системата включва технологията за оптична стабилизация на картината (Optical Image Stabilization), която предотвратява размазването на изображенията. Както предната, така и основната камера имат апертура F1.9, което позволява правенето на снимки при слаба светлина. Освен това, чрез функцията Quick Launch, потребителите могат да включат камерата за една секунда, като само натиснат два пъти основния бутон.

samsung_galaxy_a3_specs

Смартфоните от серията Galaxy A (2016) ще започнат да се предлагат в България от месец януари 2016 г. В страната ще бъдат налични само Galaxy A3 (2016) и Galaxy A5 (2016).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *