Samsung представи най-новите Galaxy продукти на cпециално събитие в София

Медии и гости се докоснаха първи в България до най-новите Galaxy S10 смартфони и до преносимите Galaxy устройства: Galaxy Watch Active,  Galaxy Tab S5e и Galaxy Buds

 

На специално медийно събитие в Кино Арена Делукс в „България мол“ на 20 февруари вечерта, Samsung представи новата си серия премиум смартфони: Galaxy S10. С четири уникални устройства, серията Galaxy S10 е проектирана да посрещне специфичните нужди на потребителите, търсещи иновации в дисплея, камерата и производителността.

Празнувайки десетилетие от лансирането на първия Galaxy S, Samsung събра на едно място всички флагмански смартфон устройства от Galaxy серията. При влизане гостите на събитието получиха бординг карта, с която “преминаха“ през музей с устройствата от Galaxy S серията до днес, припомняйки си емблематични иновативни характеристики от първия S до S9. След това пътешествие във времето, всички присъединили се на борда на иновациите по случай 10 годишнината на Galaxy имаха удоволствието да отправят своите послания към Samsung по интересен и нестандартен начин. Tе собственоръчно написаха своите пожелания на специално поставена за това стена.

В кино залата на Арена Делукс гостите успяха да станат част от световната премиера с директен livestream от Сан Франсиско, като видят как Samsung продължава да открива следващите мобилни технологии по пътя на иновациите. Посетителите имаха невероятната възможност първи в България да видят и да се докоснат до най-новите Galaxy устройства – Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e. Освен това присъстващите успяха първи да се разгледат и изцяло новата гама от преносими Galaxy устройства: Galaxy Watch Active, Galaxy Tab S5e и Galaxy Buds. Елегантни и модерни, тези нови преносими устройства улесняват ежедневието и се превръщат в желан аксесоар на модерният начин на живот на съвременния потребител.

Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e ще бъдат достъпни в магазините и онлайн у нас от 8 март 2019 г. Предварителните поръчки за Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e започнаха от 22:00 часа на 20 февруари 2019. За ограничен период от време, първите 1000 потребители, закупили и активирали Galaxy S10 или Galaxy S10+, отговарящи на условията на кампанията, ще имат възможността да получат безплатни Galaxy Buds (стойност 299лв).

Повече информация за новите впечатляващи продукти и предварителни поръчки на Galaxy S10 и S10+ можете да видите на: www.samsung.com/bg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *