Samsung обяви новата Galaxy A серия с ъпгрейд на най-важните параметри

Galaxy A50 е проектиран за начина на свързване в днешния свят

 

Samsung Electronics Co., Ltd. разкри днес новата Galaxy A серия, като започна с първоначалното пускане на един нов смартфон, предназначен да осигури още повече иновации в индустрията, започвайки от портфолиото в среден клас. Galaxy A50 предлага усъвършенстване на основополагащите и най-важни характеристики на устройствата, предлагайки потапящо преживяване, по-дълготрайна работа с устройството и камера, която улавя света, точно така, както го виждаш.

Новата Galaxy A серия е проектирана именно за начина на комуникация в днешния свят – осигурявайки незабавно споделяне, улавяне на момента и лесно използване на живо. Новата серия предлага разнообразни и мощни устройства, които могат да се справят отлично с тези спонтанни съвместни начини на общуване и взаимодействие.

„Ние се ангажираме да осигурим значими подобрения на всички за едно още по-добро мобилно изживяване – така иновациите започват с въвеждането на нови спецификации при Galaxy A серията” каза DJ Koh, президент и главен изпълнителен директор на отдела за IT и мобилни комуникации на Samsung Electronics. „Хората променят начина, по който комуникират, затова и техните смартфони трябва да са в синхрон с тези промени. Нашата нова Galaxy A серия предлага подобрения в основните функции, с разнообразни възможности за посрещане на постоянно променящите се нужди на потребителите. “С Galaxy A серията, потребителите могат безпроблемно да ползват екосистемата на Galaxy, използвайки ключови услуги като Samsung Health,Bixby и други.[1]

Новата Galaxy A серия ще бъде представена първоначално с обявяването на един нов модел – Galaxy A50.

Galaxy A50

Предлагайки премиум харакеристики на камерата и издръжлива батерия, поддържаща бързо зареждане и инфинити–U дисплей Galaxy A50 продължава да те държи свързан с твоя свят.

Galaxy A50 ти позволява да заснемеш и споделяш снимки по революционен начин с тройната си камера, предназначена за възпроизвеждане на картината точно като човешкото око.

  • Да “Улови” света без ограничения чрез Ultra Wide лещи. В комбинация с „intelligent switch” функция, твоята камера сега може да разпознае и да препоръча моментите, в които е най-добре да се използва Wide shot.
  • 25-мегапикселовата основна камера може да заснеме ярки картини при силна дневна светлина. В тъмното, иновативните лещи позволяват и изчистени снимки с помощта на функция, която спомага за засичането на повече светлина и редуцира „шума“ при кадъра. Комбинирани с Depth lens, камерата предлага Live Focus преживяване, което ти позволява да избереш част от кадъра, на която искаш да акцентираш.
  • AI Camera ти позволява да заснемеш най-добрия кадър, с помощта на Scene Optimizer функцията, която засича и оптимизира до 20 пейзажа, и Flaw Detection функцията, с която никога няма да пропуснеш перфектният портретен кадър. Bixby Vision използва камерата и AI функцията, за да ти помогне да пазаруваш онлайн, да превеждаш текст и да намериш информацията, от която се нуждаеш.
  • Подобри своята снимка със селфи камерата, като използваш функцията Selfie Focus, която незабележимо замъглява детайлите на фона зад теб.
  • A50 използва функцията за отключване с пръстов отпечатък, имплементиран под дисплея, за да ти позволи да започнеш да снимаш без да преместваш ръцете си от заетата позиция, за да отключиш устройството. A50 идва в удобен компактен дизайн и гладка извита форма и в четири нови цветови опции: черен, бял, син и корал, вдъхновени от разпръсната светлина, и ще бъде на българския пазар през месец март 2019.

 

За повече информаци за Galaxy A серия моля посети www.news.samsung.com/galaxy или www.samsung.com/galaxy

[1] Функциите и услугите се различават между регионите и моделите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *