Samsung (най-вероятно) са започнали производството на Galaxy S10-Series

Смартфоните от серия 10 на Galaxy S са най-вероятно вече в производство, или поне това твърди последната порция слухове по този въпрос. Съвсем естествено е да не можем да получим официално становище от Samsung, но предвид очакваният анонс в края на месец февруари 2019г и предполагаемият старт на продажбите в началото на месец март, на Samsung им остават само още 12 седмици, за да произведат първата партида смартфони (от всички варианти) и да ги разпространят по съответните географски ширини, които ще участват в първата вълна на продажби.

Към момента се очаква да видим 3+1 варианта на Galaxy S10 – в началото би трябвало да стартират три модела, S10 Lite, S10 и S10+, а четвъртият, предполагаемият Galaxy S10 5G се предвижда да се появи малко по-късно през 2019 година. Появата на S10 Lite ще е нещо също много интересно, предвид факта, че за последно флагмански модел Galaxy S е притежавал версия Lite преди…. всъщност никога. През годините сме ставали свидетели на варианти Neo и mini, но никога Lite.

Любопитно също така за отбелязване е и, че за S10 Lite се спряга апарат с моделно име G970F, който начин на определяне (т.е. GX70F) досега е показвал “стандартният” вариант на съответното поколение Galaxy S – например Galaxy S9 е G960F, Galaxy S8 е G950F, a Galaxy S7 е G930F. Предвид очакваният плосък дисплей за този модел няма да е учудващо, ако за Samsung появата на такъв по-базов вариант заслужава и базовата моделна маркировка, както и допълнението “Lite”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *