Samsung молят ползвателите на Galaxy Note 7 да изключат апаратите си

Ситуацията около Samsung Galaxy Note 7 започва да става все по-безнадеждна, след като в интернет се появи информация, че дори подменени (от новата партида) бройки Note 7 са се самовъзпламенили, точно по начина, по който други десетки Galaxy Note 7 от първата партида апарати “реагираха”, особено в режим на зареждане. Изглежда проблемите не са овладяни, поне засега, поради което от Samsung не са им останали много опции за действия и компанията е спряла производството на Galaxy Note 7.

samsung_Galaxy_Note_7

В поредното си обръщение към фенове, клиенти и прочие от Samsung са споделили, че безопасността на клиентите е от първостепенна важност, поради което корейците са пожелали преустановяване на продажбите и обмена на всички апарати Galaxy Note 7, налични на всички локални мобилни пазари. Наред с това от компанията са поискали всички клиенти, притежаващи Galaxy Note 7 да спрат да използват апарата и да го изключат (за неопределено време).

Покрай проблемите с Note 7 се появиха слухове, че от Samsung ще ускорят процедурата по анонса на Galaxy S8, за да се опитат да намалят щетите покрай Note 7, но това няма да е така. По последни данни Galaxy S8 ще бъде официално представен в рамките на MWC’17 в Барселона, в края на месец февруари 2017 година.

One thought on “Samsung молят ползвателите на Galaxy Note 7 да изключат апаратите си

  • 11.10.2016 at 20:03
    Permalink

    Голямо прецакване. Явно имат и някакъв проблем със защитните схеми или някакъв много лош късмет да случат 2 лоши партиди батерии. Аз им се бях ядосал поради някои проблеми с по-стар самсунг, но като си представя, не ме радва, какво се случи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *