Samsung въвежда кръглата форма с представянето на Samsung Gear S2

Най-новият Samsung Gear притежава многофункционален кръгъл дизайн за интуитивно, удобно и приятно изживяване

 

Samsung Electronics Co., Ltd. днес представи Samsung Gear S2, най-новото предложение на компанията, резултат от много години постоянни иновации при носимите устройства. Samsung Gear S2 е с многофункционален кръгъл дизайн с интуитивно потребителско съдържание и иновативни характеристики, които дават възможност на потребителите да подобрят, персонализират и внесат забавление в своето мобилно изживяване. Уникалната въртяща се рамка, заедно с бутоните Home и Back, предоставя на потребителите по-удобно и прецизно управление с по-бърз и интуитивен метод за достъп до уведомленията и приложенията.

samsung_Gear_S2_Classic

Представен в две разновидности – Gear S2 и Gear S2 classic – Samsung създава Gear S2 така, че да отговарят на две различни потребителски предпочитания. Gear S2 classic е за хората, които предпочитат по-класически дизайн, като предлага елегантен черен дизайн и подходяща каишка от естествена кожа. Gear S2 е особено подходящ за ентусиастите, които обичат минималистичен и модерен дизайн.

За последните няколко години, Samsung е начело на категорията и продължава да я развива със своите смели нови концепции за пазара на смарт носими устройства – заяви Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и мениджър на IT & Mobile Business. – Samsung Gear S2 е отражение на най-модерните иновации на Samsung. Той е идеалното допълнение за всеки повод като ви води с лекота през целия ден – от сутрин до вечер, от работата до свободното време и забавленията, гарантирайки, че ще получите максимума от всеки момент и превръщайки го в още по-смарт, персонално и най-вече в по-забавно изживяване.“

Тънък едва около 11.4 мм, Samsung Gear S2 предлага олекотен и компактен дизайн, който пасва отлично на китката. За смарт часовник той предлага изключително живо зрително изживяване благодарение на своя 1.2-инчов кръгъл дисплей и 360 x 360 резолюция (302 ppi). Приложенията на Gear S2 могат да се гледат с изумителна яснота, така че потребителите няма да пропуснат нито едно бързо уведомление. Също така, благодарение на най-новата Tizen операционна система и оптимизиран 1GHz двуядрен процесор, Samsung Gear S2 изпълнява задачите си с лекота и ефективност.

Потребителите са винаги свързани и с един поглед имат достъп до своите известия, за да проверят календара, пощата, новините или да изпратят важни съобщения директно от китката си. Потребителите могат да изберат Gear S2, който предлага 3G свързаност и е първото носимо устройство с вградена e-SIM и гласови възможности, за да могат да вършат всичко това, дори когато телефонът им не е наблизо.

samsung_Gear_S2_LifeStyle

Новите фитнес функции на Samsung Gear S2 улесняват потребителите да поддържат формата си и да бъдат активни. 24-часовият лог на активността позволява на потребителите да следят всекидневните си постижения и напредък само с един поглед. Също така изпраща напомняне , което допринася за мотивацията на потребителите да останат активни.

За оптимално удобство, Samsung Gear S2 е оборудван с NFC технология, която позволява на потребителите да извършват разплащания без необходимостта на портфейл. Samsung работи с широк набор от партньори в различни сфери, за да разшири употребата на носимите устройства и да насочи мобилното изживяване на потребителите в различни сфери, за да увеличи използването на носими устройства и рационализиране на мобилния живот на потребителите по-най различни начини, в това число смарт ключове на колата, ключове на жилищни сгради и дистанционно управление, което помага за управлението на един „свързан дом”.

Всички тези характеристики ще се поддържат от батерия, която може да издържи 2-3 дни, позволявайки на потребителите да останат свързани, без необходимостта непрекъснато да презареждат. Когато трябва да се зареди, просто поставете Samsung Gear S2 върху безжичното зарядно.

 Samsung Gear S2 е отражение на ангажимента на Samsung за отворено сътрудничество с разработчици и партньори, за да осигури допълнително персонализиране и приложения на своите устройства. Samsung работи в тясно сътрудничество с различни партньори, за да предложи набор от дизайни за екрана на часовника, както и каишки, за да предостави на потребителите множество възможности да изразят своето лично настроение и стил. Потребителите могат лесно да сменят каишката с едно натискане, както и да променят екрана на часовника в зависимост от времето, мястото или повода за по-персонализирано и изискано Gear изживяване.

При представянето на устройството ще са налични и набор от приложения, оптимизирани за кръглия интерфейс на Gear S2. Чрез отворено партньорство с разработчици и партньори Samsung продължава да обогатява своята екосистема на носими устройства и да осигурява на потребителите оптимизирано и неповторимо потребителско изживяване.

Samsung Gear S2 ще бъде наличен в два цвята – тъмносив с тъмносива каишка и сребрист с бяла каишка. Samsung Gear S2 classic ще бъде наличен черен с кожена каишка.

Samsung Gear S2 и Gear S2 classic ще бъдат на разположение на медиите на щанда на Gear S2, в Tempodrum в Берлин на 3-ти септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *