Samsung вече произвеждат Galaxy S10, ще ги предлагат с фабрично инсталиран екранен протектор

По последни данни на 25-ти януари Samsung са стартирали масовото производство на трите представителя на продуктовата линия смартфони Galaxy S10. Тук (както вече е известно) влизат Galaxy S10 E с 5.8″ плосък дисплей, Galaxy S10 с 6.1″ “edge” дисплей и Galaxy S10+ с 6.4″ “edge” дисплей. Последният представител на тази нова фамилия, с поддръжка на 5G (вероятно моделно име Galaxy S10 X), ще е достъпен по-късно през годината (но се очаква да бъде показан на Galaxy Unpacked на 20-ти февруари).

Според информацията, двата модела с дисплей “edge” ще се предлагат фабрично с вече инсталиран стъклен протектор, за да се избегне цялата разправия от страна на самият потребител. Това неминуемо ще доведе до повишен интерес към тези телефони, защото много потребители не могат да се справят сами с правилната инсталация на този тип протектори.

Както вече е известно, трите апарата ще бъдат представени на 20-ти февруари, като във времето до 8-ми март потребителите ще могат да направят своята предварителна заявка за закупуване. Официалното стартиране на продажбите ще е на 8-ми март, като (по традиция за Samsung) няма да обхване цялото земно кълбо, а ще е на етапи.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *