Samsung анонсират нови серии мултимедийни карти SD и microSD

Наред със своите смартфони, таблети и изобщо мобилни устройства, Samsung произвеждат и мултимедийни карти SD и microSD, а именно днес компанията анонсира три нови моделни линии SD и microSD, съвместими с голям набор от мобилни устройства, фотоапарати и прочие съвместими устройства. Standart, EVO и PRO са имената на тези моделни линии, всяка една от тях конкретно насочена към определен кръг от потребители и приложение.

Samsung_Memory_Cards_2014_01

Общото между тези три продуктови линии е капацитетът (почти) на картите и техният тип – както SD, така и microSD в обеми между 4 GB и 64 GB. От тук насетне, обаче, нещата се отличават не само на ниво производителност, но дори и по цвят. При продуктова линия Standart са налице варианти SD и microSD с капацитет между 4 GB и 32 GB, както и доста отличаващ ги син цвят. Предимно в оранжево са оцветени моделите от серия EVO – предлагащи капацитет за съхранение между 8 GB и 64 GB. Серията PRO е най-ограничената, с капацитет на картите между 16 GB и 64 GB, а тук е избран доста стилният сребрист цвят.

Сериите EVO и PRO поддържат UHS-I 1 и скорости на трансфер при четене съответно до 48 MB/s и до 90 MB/s. Стартовите цени са все още неизвестни.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *