Project Zero все пак ще получи моделно име Galaxy S6

Както вече е известно, Samsung са решили да започнат разработката на 6-тото поколение смартфон Galaxy S от “нулата” и да предложат на своите потребители нещо наистина ново и интересно. И макар освен кодовото имe Project Zero всички да очакваха и смяна на моделното име и изоставяне на “Galaxy S”, това изглежда няма да се случи, или поне така твърдят колегите от SamMobile.

samsung-logo-561x355

Изглежда Samsung не искат току така да изоставят толкова известно моделно име, каквото е Galaxy S. Поради това се очаква следващия флагмански смартфон на корейската компания да е именно Galaxy S6. Освен Galaxy S6, има вероятност да видим и Galaxy S6 Edge с дизайн, подобен на това, което в момента виждаме от Galaxy Note Edge. Освен всичко друго, бъдещият Galaxy S6 ще предложи (най-накрая) дисплей с резолюция QHD или 2560 х 1440, както и чипсет Exynos 7420 (64bit). По всяка вероятност този схемен набор ще се използва в корейската и изобщо азиатската версия на Galaxy S6, докато (по традиция) европейската версия ще разчита на чипсет Snapdragon, вероятно Snapdragon 810.

Бъдещият Galaxy S6 вероятно ще предложи и основна камера 16/20 MP, с допълнение от 5MP лицева камера. Очаква се обема на вградена памет да достигне до 128 GB.
Остави коментар по темата...

Your email address will not be published. Required fields are marked *