Project Zero все пак ще получи моделно име Galaxy S6

Както вече е известно, Samsung са решили да започнат разработката на 6-тото поколение смартфон Galaxy S от “нулата” и да предложат на своите потребители нещо наистина ново и интересно. И макар освен кодовото имe Project Zero всички да очакваха и смяна на моделното име и изоставяне на “Galaxy S”, това изглежда няма да се случи, или поне така твърдят колегите от SamMobile.

samsung-logo-561x355

Изглежда Samsung не искат току така да изоставят толкова известно моделно име, каквото е Galaxy S. Поради това се очаква следващия флагмански смартфон на корейската компания да е именно Galaxy S6. Освен Galaxy S6, има вероятност да видим и Galaxy S6 Edge с дизайн, подобен на това, което в момента виждаме от Galaxy Note Edge. Освен всичко друго, бъдещият Galaxy S6 ще предложи (най-накрая) дисплей с резолюция QHD или 2560 х 1440, както и чипсет Exynos 7420 (64bit). По всяка вероятност този схемен набор ще се използва в корейската и изобщо азиатската версия на Galaxy S6, докато (по традиция) европейската версия ще разчита на чипсет Snapdragon, вероятно Snapdragon 810.

Бъдещият Galaxy S6 вероятно ще предложи и основна камера 16/20 MP, с допълнение от 5MP лицева камера. Очаква се обема на вградена памет да достигне до 128 GB.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *