P9 lite mini – елегантното допълнение към личния стил на всяка дама

През последните години технологичният производител Huawei акцентира върху дизайна и визията на своите мобилни устройства. Потребителското изживяване има все по-определящо значение за компания, която комуникира директно със своите потребители и се опитва да вникне в техния начин на живот и предпочитания. Затова устройствата от lite сериите на Huawei са едно прекрасно улеснение във вълнуващия свят на интернет потребителите. Именно защото компанията вярва в уникалната същност на всеки един потребител, изразяващ себе си чрез начина на общуване в социалната среда, Huawei лансира през октомври своята нова кампания „Избери своя liteSTYLE”, в която на фокус са моделите от популярните lite серии – Honor 8 lite, P10 lite и P9 lite mini.

Докато първите два модела са добре познати у нас, P9 lite mini е последното попълнение в портфолиото на бранда. Новото смартфон „бижу“ допълва прекрасно стила на всяка дама, която знае какво иска от един телефон. Тя е харизматична, тя гледа света с широко отворени очи, обича да се наслаждава на малките радости в живота и да споделя историите и преживяванията си с приятели. P9 lite mini може да спечели всяка една дама със своите:

  • Усъвършенстван дизайн

Смартфонът е толкова елегантен, че дамите просто не могат да му устоят. Той е ултра тънък – едва 8.05 мм, но в същото време е здрав и стабилен, защото е с метален корпус, на който спокойно може да се разчита. Цветовете са модерни (сребърен, черен и златнорозов) и изискани, и правят впечатление. Те „говорят“ сами за себе си и представят притежателя му по-перфектен начин, в съответствие с неговия личен стил.

  • Бърз многофункционален четец на пръстови отпечатъци

Сензорът за пръстови отпечатъци на P9 lite mini е разположен на задния панел, което го прави изключително удобен за употреба. Освен това е и супер бърз – телефонът се отключва за по-малко от половин секунда! По този начин се гарантира по-висока сигурност на устройството, за разлика от отключването с парола или символ. Към тези удобства могат да се добавят лесният и бърз начин за осъществяване на снимки, обаждания, използване на различни приложения. Получава се една магическа комбинация от полезни и практични функции на сензора.

  • Фантастични снимки и дисплей

Освен външната красота и елегантност на P9 lite mini, прекрасната 13 MP основна и 5 MP селфи камера разполага с „beauty” режим! Направените снимки изглеждат чудесно на 5-инчовия HD дисплей. Екранът е достатъчно голям, за да се вижда всичко безпроблемно, същевременно и достатъчно малък, за да се побира лесно в джоба или в новата коктейлна чанта. Блендата f/2.0 не лишава от възможността хората да снимат дори и при слаба осветеност.

  • Батерия

Huawei P9 lite mini има интелигентна технология за пестене на енергия – ефективно предотвратява приложенията, които остават фоново активни, да „събуждат“ често системата. Тази оптимизация подобрява ефективността на батерията със 7% или с около 2-3 часа употреба. Смартфонът „цени“ времето на потребителите и затова е готов да „служи“ още по-дълго време. Издръжливата 3020 mAh батерия осигурява още: 27 часа разговори или 12 часа сърфиране в мрежата, 15 часа гледане на видео или 53 часа слушане на музика.

Смартфонът идва с операционна система Android 7.0 Nougat и потребителски интерфейс EMUI 5.1. Дамите няма как да се объркат – употребата му е лесна и приятна, както и възможностите за лична персонализация. Да не пропуснем да споменем и специалния режим за щадене на очите – устройството се грижи за техния комфорт. „Бижуто“ P9 lite mini е едно прекрасно допълнение към стила на дамите.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *