OnePlus 7 Pro вероятно ще е първият 5G смартфон на OnePlus

Още в края на месец февруари, в рамките на Mobile World Congress 2019 в Барселона бяха обявени или поне споменати няколко смартфона от ново поколение, които ще се появят официално през следващите няколко месеца, и които ще имат поне една обща черта – поддръжката на 5G. Що се отнася до OnePlus, споменатият тогава апарат най-вероятно ще носи моделно име OnePlus 7 Pro, ще е базиран на Snapdragon 855 и ще притежава много тънки рамки….

…. или поне към подобни възможности сочат слуховете и изтеклата информация от днес. Освен SD855, налице е и 8 GB RAM и 256GB място за потребителски данни. Основната камера е 48MP, допълнена от още два сензора – 16MP и 8MP. Апаратът няма да е много компактен със своят 6.67″ дисплей, но предвид тънките рамки, вероятно ще е на нивото (поне като размери) на Galaxy S10+ и Huawei P30 Pro.

За момента, обаче, истинността на цялата тази информация граничи с голяма “въпросителна”, така че не я приемайте прекалено насериозно. През следващите няколко седмици със сигурност ще станем свидетели на по-реални данни и снимки, които лесно ще потвърдят или отрекат днешните неясноти.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *