OnePlus 3T бе официално представен

Макар смартфона OnePlus 3 да е сравнително нов (анонсиран преди едва няколко месеца), налице е вече неговата обновена версия. Новият OnePlus 3T на външен вид не се отличава от “предшественика” си, но въпреки това притежава някои интересни промени.

oneplus_3T_1

Чипсетът е един от аспектите, който търпи корекция. Snapdragon 821 е вече на служба при OnePlus 3T, което гарантира върхова производителност, независимо какво натоварване бъде приложено – игри, апликации и прочие. Основната камера е същата, както при OnePlus 3, но лицевата е обновена сериозно – 16MP Samsung с PDAF и възможност за снимане на FullHD видео с 30 FPS. Потребителската памет е тип UFS 2.0 и с два варианта за капацитет – 64 GB или 128 GB.

Батерията също търпи корекция – вече с капацитет 3800 mAh и разбира се възможност за бързо зареждане чрез OnePlus Dash Charge. Апаратът ще се предлага с Android 6.0, като от 22-ри ноември ще е в продажба под следните два цвята – Gunmetal и Soft Gold. Модификацията с 64 GB памет ще се предлага за $439, което е с $40 повече от “обикновения” OnePlus 3. При желание за закупуване на 128 GB OnePlus 4T, потребителя ще трябва да заплати за него $479.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *