OnePlus представят 6T McLaren Edition… с 10 GB RAM

Не е нещо наистина впечатляващо в днешни дни да видиш смартфон с 6 GB или 8 GB RAM, независимо дали наистина са необходими за конкретният апарат. Но когато видиш такова устройство с 10 GB RAM, тогава нещата изглеждат различно. OnePlus са решили да направят усавършенствана версия на своят OnePlus 6T, която освен всичко друго притежава и определена спортна принадлежност – OnePlus 6T McLaren Edition.

Стартът на партньорство между OnePlus и McLaren изглежда е ознаменуван с появата и на смартфонът 6T McLaren Edition. SoC-а е запазен от “стандартният” 6T, а именно Snapdragon 845, но както вече стана дума, оперативната памет е получила допълнителни 2 GB и общият капацитет вече е 10 GB. Наред с абсурдно големият обем RAM, новият OnePlus 6T McLaren Edition притежава и 256GB място за потребителски данни, както и разполага с Warp Charge 30 – зарядно устройство с мощност 30W, което позволява наличната батерия с капацитет от 3750 mAh да бъде заредена до 50% за около 20 минути.

Специалният модел OnePlus 6T McLaren Edition се очаква да е съвсем малко по-скъп от стандартната версия, което по всяка вероятност ще го направи много интересен за феновете на McLaren… а и не само.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *