NOKIA + Android =? Nokia X

Интересът около евентуалното създаване на Android-базиран смартфон от страна на NOKIA изглежда е по-сериозен от всякога, а спекулациите не спират да заливат интернет. Макар компанията вече да е част от Microsoft, слуховете за евентуалното създаване на смартфон Nokia под управлението на Android се засилват със всеки изминал ден. Според @evleaks разработката на такъв проект е в краен стадий на развитие и може би много скоро ще видим и официалното представяне на апарата. @evleaks споменават моделното име Nokia X.

 nokia_normandy_android_x

Спекулациите разбира се сочат MWC 2014 в Барселона като вероятен вариант за официален анонс, наред с други смартфони от продуктовата фамилия Lumia – Lumia 1820, Lumia 1525 и Lumia 1520V. Предполагаемо събитието на Nokia трябва да се случи на 24-ти февруари, но дали Nokia X (или както решат да го нарекат от компанията) ще бъде показан тогава… тепърва предстои да разберем.


One thought on “NOKIA + Android =? Nokia X

  • 24.01.2014 at 12:57
    Permalink

    Това или не може да стане или версията ще е тотално смотана, за да изглежда ,че виндос фона е по- добър. Не се надявам. По- вероятно е отцепниците от нокиа да пуснат такова нещо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *