Nokia ще представят нещо на 22 Октомври, може би Lumia 1520 ???

Преди броени часове чрез Twitter компанията Nokia оповестиха, че ще имат анонс на 22 Октомври. Поради факта, че финландците не споменават нито къде ще бъде анонса, нито какво ще анонсират. Предполагаме, че всичко това е може би е за представянето на Nokia Lumia 1520, за който се говори толкова много този месец, покрай Nokia.

gsmarena_001

Както можем да видим, от тийзъра, имаме двама скиори, които вместо да карат ски в някоя заснежена планина, се спускат по пясъчни дюни. Което от своя страна може да го тълкуваме, като ексклузивно и интригуващо. Nokia обещавай да ” иновации”, което звучи вълнуващо.

nokia_lumia_1520

Иновацията е може би думата, зад която Nokia крият Lumia 1520 фаблета, с кодово име Bandit. По последни слухове от @evleaks, за които наскоро писахме,екрана ще бъде 6 инча с 108op резолюция или иначе казано 1920×1080. Наред с това се говори и за 20MP PureView камера. Неясно е все още колко голям ще бъде  фото сензора, но от бранда PureView съдим, че покрива стандартите Optical Image Stabilization и Carl Zeiss оптиката на минимум, поне. Наскоро имаше и новина, която твърдеше, че именно Nokia са запланували датата 22 Октомври за пускането на своето отроче Nokia 1520. Горе долу по това време другият месец ще видим, дали слуховете са верни и какво толкова ще покажат Nokia на тази дата.


One thought on “Nokia ще представят нещо на 22 Октомври, може би Lumia 1520 ???

  • 18.09.2013 at 11:52
    Permalink

    Много шум вдигат сега около себе си, но пак са същата куца платформа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *