NOKIA: Нещо удивително ще се случи на 07.09.2012

Пред главният магазин на NOKIA в Хелзинки в момента е поставен интересен рекламен банер с информация за нещо, което ще се случи на 7-ми септември тази година:

В случая трябва да добавим, че на 5-ти и 6-ти септември ще се проведе NOKIA World, където по всяка вероятност ще бъде обявен този нов продукт, който на 7-ми септември ще се появи в магазинната мрежа. Вариантите в случая са няколко, но един от тях – появата на първия телефон на NOKIA с Windows 8 ще е доста неприятен за всички тези, които току що са си купили или вече притежават Lumia 900. Съвсем наскоро стана ясно, че цялата гама смартфони с Windows Mobile няма да могат да се ъпгрейдват до новата OS на Microsoft. Това означава, че желаещите да преминат към Windows 8 ще трябва да си закупят и ново устройство. Вариантът с Windows 8 обаче за момента е доста несигурен, защото Microsoft вероятно няма да са готови с финалната версия на операционната система до обявената дата (официалната дата за Windows 8 RTM x86 е 26-ти октомври).

Друг вариант е от NOKIA да са решили, че е време да престанат да се преструват, че Android OS не съществува и да я приемат като реален вариант за OS на ново поколение телефони на компанията, стартиращи продажбите си именно на 7-ми септември.

До заветната дата остават по-малко от два месеца, а до тогава ще видим доста спекулации и слухове, които да подгряват още повече феновете на NOKIA.


One thought on “NOKIA: Нещо удивително ще се случи на 07.09.2012

  • 20.07.2012 at 14:14
    Permalink

    хех, хубави телефони правят и ще е супер да направят такъв с андроид, но за съжаление се съмнявам на фона на идиотските решения, които взимат в последно време. Удивителното ще е, че ще се натопят още по- дълбоко с виндос 8…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *