Солитрон и Acer пуснаха онлайн игра

soly-game-timelineСолитрон и Acer обявиха старта на своя промоционална онлайн игра, свързана с пускането на прословутата серия Timeline в България (ревю на моделът с процесор SU9400 може да намерите тук). На тази страница ще намерите повече информация за Acer Timeline и ще получите възможност да участвате в томбола за ноутбук Timeline. Разбира се, на страницата има и актуална информация за фирмите, които продават лаптопи с марката Acer (като критика от наша страна – има само имена на фирмите и телефони, без връзки към онлайн магазините – кой в днешно време звъни по телефона?!; iskamPC.com липсва, явно не сме се класирали, понеже повече се интересуваме от продуктите, отколкото продаваме).

Най-хубавото е, че на страницата са публикувани и гаранционните условия на Acer, където, за съжаление, намерихме и малко озадачаващи неща:
Гаранционният срок за батериите на преносимите компютри е 6 месеца – искаше ни се най-накрая всички да започнат да предлагат поне година гаранция на батерията. Най-малкото у нас не можеш да си купиш батерия навсякъде (а ако сте търсили допълнително зарядно, ще откриете, че ще трябва да прибегнете до модели на други марки, като например това)
Гаранционната карта и оригиналната опаковка се запазват от купувача до изтичане на гаранционния срок – кога ще отпадне това изискване? Наистина ли се налага да пазим обемистите кашони на всеки домашен уред, който ползваме, за да имаме гаранция? В интерес на истината, досега не са ни искали кашона на ноутбук, но въпреки това, наличието на подобно условие е малко прекалено задължаващо за обикновените потребители.

Адмирации към създателите на мини страницата на Солитрон – модерна, информативна – особено, ако не знаете отговорите на анкетата – ще трябва да се информирате предварително. Припомняме, че Timeline се отличават с много дълъг живот на батерията (над 8 часа) благодарение на процесорите с понижена консумация, капакът им е направен от алуминиева сплав, която е “виновна” за ниското тегло на цялата серия, разполагат с Dolby сертифицирана озвучителна система и са едни от най-евтините ноутбуци в този тепърва набиращ популярност клас.

Единствено не разбрахме какво трябва да е това WXGAG в списъка с възможни екрани. Освен това, на някой от колегите му е убягнал факта, че WXGA означава и WXGA HD резолюциите (т.е. както 1280х800, така и нестандартизираните 1366х768 пиксела). Знаем си, че сме прекалени критикари, но все пак…

Към онлайн играта на Солитрон и Acer.
[wp:svejo-net]

2 thoughts on “Солитрон и Acer пуснаха онлайн игра

  • 21.07.2009 at 09:08
    Permalink

    Имате ли информация кога ще обявят спечелилия?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *