Опишете пътешествията си с Mio

miospirit03Mio Technology официално обяви своя втори специализиран блог за “впечатленията на потребителите от техните преживявания на път”, споделяни от туристи и пътешественици. Специализираният блог се появява под формата на допълнение, подчертаващо основното мото на компанията – explore more. Той е създаден от Mio с цел да осигури място за споделянето на истории от различни пътувания на реални потребители, които не просто преминават през дадено местоположение, но също така проявяват интерес към исторически факти свързани с него или дори по-подробно разглеждат съответния град или страна. В допълнение потребителите, които решат да споделят историите на своите пътувания в специализираният блог за пътеписи на компанията – http://www.miobuzz.tv/travel/ могат да спечелят нова навигационна GPS система от Mio.

Блогът за пътеписи на Mio се поддържа от ентусиасти с приключенски дух сред служителите на Mio, които обичат да пътуват и да споделят в последствие уникалните преживявания по време на пътешествията си, които биха заинтересували и други туристи и пътешественици. А с наближаването на летния туристически сезон, от Mio са подготвили и атрактивни награди, под формата на нови GPS устройства за читателите, които също решат да споделят информация за своите пътувания. След като в блогът бъде публикуван потребителски материал за дадено пътешевствие, неговият автор автоматично бива добавян в месечната томбола, от която може да бъде спечелен продукт на Mio. Повече информация може да намерите на този интернет адрес: http://www.miobuzz.tv/travel/.

Дотук с официалното инфо – не знам за вас, но смятам да се възползвам от предложението на Mio и шанса да спечеля нов GPS още този уикенд. Подобни инициативи, замесващи потребителите не само с регистрация, но и с извършване на нещо полезно и за останалите, за които разнообразните туристически дестинации представляват интерес, са интересен маркетингов подход и умел начин да се запознаят различни потребители с дадена марка.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *