Нов дистрибутор на Toshiba у нас

toshiba-satellitea200_7Тези дни се разнесе новината, че Toshiba са избрали нов дистрибутор за страната на мястото на Импекс. Напоследък компанията разчиташе основно на Техно Про като основен дистрибутор на лаптопите си, но свитият пазар и желанието за разширяване на пазарните позиции са допринесли за решението с дистрибуцията да се заеме и един от най-успешните български дистрибутори.

Естествено, за клиентите на марката това означава разширена гама преносими компютри, тъй като двете компании вероятно няма да започнат ценова война – лаптопите Toshiba винаги са се продавали благодарение на качеството си и надеждната гаранция, а не на ниски цени. Polycomp явно са на следващата стъпка от разширяване на пазарните си позиции, след като от доста време са официален партньор на Dell, Fujitsu и HP, и Toshiba е четвъртата марка преносими компютри в портфолиото им.


One thought on “Нов дистрибутор на Toshiba у нас

  • 30.01.2014 at 11:34
    Permalink

    Вчера си купих лаптоп Тошиба,но батерията въобше не става за нищо,не работи.Как е възможно това?????Купен е он лайн,доставен със Спиди.И какво излиза,чисто нов и с дефект?!Това ли е прехваленото японско качество и надеждна работа?Или пробутвай го на бг аборигените.На месец работя за по малко пари,отколкото струва лаптопа!БЕСЕН СЪМ!!!!!Както немските стоки съм ги изгонил от дома,така и японците ще ги изгоня,ще забраня думата Япония да се пише и споменава.А на колко японци съм помагал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *