Fujitsu избра нов партньор у нас

fujitsu-bmgНа пресконференция днес Fujitsu и BMG обявиха старта на партньорската си дейност. Предположенията за някой от “типичните” дистрибутори се оказаха неверни и слуховете, които донесоха до ушите ни BMG като потенциален бъдещ Value added партньор на производителя, се оказаха верни. По думите на Боян Бойчев, управител на BMG:

BMG е водещият софтуерен дистрибутор на българския пазар. Решението ни да стартираме партньорска дейност с Fujitsu е продиктувано от желанието да обогатим продуктовото си портфолио с хардуерни ИТ продукти от среден и висок клас, така че да може да предоставим на нашите партньори и техните крайни клиенти цялостни enterprise решения за различните бизнес сегменти, реализирани върху Fujitsu хардуер и базирани на софтуерните продукти от настоящото ни портфолио.

Засега BMG нямат никакво участие на пазара на мобилни компютри, но с добавянето на този партньор,  Fujitsu постигнаха почти перфектно разпределение на дистрибуторските канали – в ролята на общ дистрибутор ще е Поликомп, потребителска техника ще се предлага от K&K Електроникс и BMG като представител за бизнес решенията на компанията.
[wp:svejo-net]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *