Аргус е новият официален вносител на MSI

MSIMoreThanJustAStylecopyСлед като се разчу, че K&K Electronics вече няма да е дистрибутор на преносимите компютри MSI, вече излезе и съвсем официално инфо, че новият официален вносител ще са Аргус Компютри. Естествено, компанията няма да предлага само лаптопи и нетбуци, а и компоненти и готови десктоп решения. За да ви спестя четенето на изказвания в корпоративен стил – на практика има доста смесени мнения за ноутбуците с тази марка, но досега беше трудно и да направим някакви сериозни стъпки по отношение на тестовете, което е много вероятно да се промени, така че – очаквайте повече информация за преносимите компютри на MSI в близките седмици. За разлика от други подобни новини, които само обявяват бъдещо сътрудничество, Аргус вече са готови със складови наличности и конкретни предложения, макар на интернет страницата им да няма информация.
[wp:svejo-net]

8 thoughts on “Аргус е новият официален вносител на MSI

 • 24.06.2009 at 18:10
  Permalink

  и още една поправка “но десаг беше трудно” досега трябва да пише

 • 24.06.2009 at 18:54
  Permalink

  10х
  Хич не обичам да пиша на клавиатурата на лаптопа…

 • 24.06.2009 at 22:46
  Permalink

  Това е една доста приятна новина, защото според мен MSI с времето изчистват проблемните звена в лаптопите си и те стават с една идея по-привлекателни. Като най-голям плюс обаче, може би ще е това, че за гаранцията няма да се грижи вече сервиза на техномаркет(дали?? дано дано). А и сега е възможно да видим все повече и български ревюта ;)

 • 25.06.2009 at 00:23
  Permalink

  За гаранцията ще питам, това беше едно от основните оплаквания досега.

 • 29.06.2009 at 16:59
  Permalink

  Дано този път сервиза,бъде друг понеже старият беше ужасен.За смяна на вентилатор се чакаше 1 месец.

 • 01.07.2009 at 16:12
  Permalink

  Да това е така новите им моделни линии са доста добре оценени в чуждите сайтове а има и едно предимство за България поне , те са марка ориентирана в бюджетния сегмент с доста добри като параметри и изпълнение модели тази година. За съжаление обаче не виждам от тях в сайта на стария ,нито на новия вносител . Някой да има идея дали ще признаят модел купен от друга държава , при положение че го няма тук ? Защото съм изкушен от ето това чудо http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152103 за тези пари си е чудесно.А в този ценови клас в България не виждам нищо по-добро.

 • 01.07.2009 at 18:41
  Permalink

  Сервизът ще е от Колбис и се говори, че ще е Pickup & Return.

  Изкушенията от отвъд океана надали ще имат гаранция тук, както е традиционно с повечето марки.

  Аргус все още не са получили по-широка гама, но чакат интересни модели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *