MWC’17: Vernee Apollo 2 e… само на снимка

Един от по-интересните смартфони с чипсет Helio X25 несъмнено е Vernee Apollo (както и неговата “Lite” версия с Helio X20), като се очакваше на MWC’17 от компанията да донесат и да покажат втората версия на смартфона – Apollo 2. В известен смисъл Apollo 2 присъства, но…

…само като снимка и спецификации. За съжаление от MediaTek все още не са много съгласни с демонстрациите на смартфони с Helio X30, което може да е било една от причините Apollo 2 да не присъства “телом и духом”. За сметка на това апаратът изглежда доста впечатляващ “на хартия” – освен споменатият Helio X30, Apollo 2 ще се предлага и с два варианта на памет – “нормалната” версия ще притежава 6 GB RAM и 64 GB потребителска памет, докато “по-специалната” версия ще е с 8 GB RAM и 128 GB вградена памет за данни. Основната камера ще е 16MP със сензор на SONY, а батерията ще е с капацитет от 4000 mAh.

За по-незапознатите с Apollo и желаещи да видят “на живо” този смартфон и може би да помислят за някоя от актуалните оферти на китайските интернет магазини сме подготвили кратко видео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *