MWC’17: TP-Link показа не само мрежово оборудване, но и… смартфони.

Обявени още миналата година, смартфоните на TP-Link с продуктово име Neffos така и не са достигнали все още до българските мобилни пазари, но се надяваме през 2017 година и това да се случи. На своят щанд на MWC 2017 компанията бе показала два варианта на Neffos – X1 и X1MAX.

Neffos X1 e по-малкият (на размери) от двата модела, но все така притежава чипсет Helio P10 и 3 GB RAM. Двата модела споделят една и съща основна камера – 13MP със сензор IMX258 на SONY. Дисплеят е 5.0″ HD, а вградената потребителска памет е с обем от 32 GB. Налице е по-бюджетна версия на X1, която притежава 2 GB RAM и 16 GB вградена памет. Задният панел на Neffos X1 е метален.

От своя страна Neffos X1MAX е по-голям, с 5.5″ FullHD дисплей и възможност да се закупи в конфигурация 4 GB RAM/64 GB потребителска памет, наред със стандартната комбинация 3 GB/32 GB.

И двата модела предлагат бързо зареждане, като за само 30 минути X1 и X1MAX възвръщат 50% от заряда си. Подготвили сме и две видеа, които демонстрират  Neffos X1 и X1MAX:


One thought on “MWC’17: TP-Link показа не само мрежово оборудване, но и… смартфони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *