Motorola подготвят четири смартфона за анонс на MWC’20

До стартът на Mobile World Congress в Барселона остава по-малко от месец, като тази година се очертава да покаже много нови модели смартфони, на най-различни известни производители (а също и на не толкова известни такива). Motorola възнамеряват да се представят повече от подобаващо, като са подготвили четири нови модела, включително и представител на високият клас.

Още в края на миналата година Motorola обявиха, че възнамеряват да представят смартфон с чипсет Snapdragon 865, като това най-вероятно ще е един от споменатите четири апарата. Става дума за очакваният Edge+, който най-вероятно ще е насочен да е сериозна конкуренция на Samsung S20-Series, Huawei P40-Series, SONY Xperia 5 Plus и т.н. Освен SD865, към момента почти сигурно е и наличието на 12GB RAM. Тройната или четворна основна камера се подразбира.

Наред с Edge+ се очаква да бъдат показани и Moto G8 и G8 Power, най-вероятно базирани на Snapdragon 665 и със съответно тройна и четворна основна камери. Тук очакваният дисплей е 6.39″ HD+.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *