Microsoft спря джейлбрейка за WindowsPhone 7

Преди няколко дни ви зарадвахме с новината, че защитата на Windows Phone 7 е преодоляна и на него вече ще могат да се инсталират приложения, не само от Market-а на Microsoft. Е, явно не ни е било писано да се радваме дълго на тази новина. От Microsoft, са се свързали с авторите на джейлбрейка – ChevronWP7, в резултата на което, те са решили да спрат работата по него и да го премахнат от уеб сайта си. Който е успял да го свали, преди това да се случи има повод за радост. В изказването на момчетата от ChevronWP7 се казва още, че са постигнали договореност с Microsoft да продължат, подпомагани от тях, работата по това да направят Windows Phone 7 по-лесна и достъпна за авторите на homebrew приложения. Дали това ще се случи или това беше просто ловка реакция на Microsoft само времето ще покаже.


4 thoughts on “Microsoft спря джейлбрейка за WindowsPhone 7

 • 04.12.2010 at 10:37
  Permalink

  Честито на печелившите (ChevronWP7)

 • 04.12.2010 at 17:42
  Permalink

  Ооо.. да, явно са направили нещо ценно и плашещо щом като толкова бързо бяха “вразумени” (предполагам с финикийски доводи) да свалят продукта и да прекратят развитието му :-)

 • 09.01.2011 at 18:44
  Permalink

  Че имали някой на майкрософт още..

 • 10.01.2011 at 14:40
  Permalink

  Явно има ;)
  Не отписвай с лека ръка WP 7 ;) и аз мислех, че няма никога повече да се върна на win mob след като се докачих до Android, но скоро го разцъках и мога да кажа, че е много мазен и бърз :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *