Meizu с нов интересен смартфон на атрактивна цена – Meizu E3

Компанията Meizu, която определено е един от най-интересните китайски производители на смартфони (и не само) е готова да предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти един нов и интересен смартфон, носещ моделно име Meizu E3. Въпреки липсата на “MX” или “Pro” в моделното име, бъдещата E3-ка на Meizu е един много интересен апарат с доста сносни “смартфон” възможности.

Дисплеят на Meizu E3 е 5.99″ IPS FullHD+ и е подкрепен от Snapdragon 636 и 6 GB RAM. Потребителската памет е 64 GB, като налице ще е и версия със 128 GB. Mалко несвойствено за Meizu е да предложат и слот за карти microSD в E3, като така ще може да увеличите “дисковото пространство” с поне още 128 GB. Всичко това е доста приятно допълнено от двойна основна камера с главен сензор 12MP SONY IMX362 и допълнителен сензор “телефото” 20MP SONY IMX350. От Meizu твърдят, че тази комбинация е способна на зуум от 2.5х без загуба на качество. Лицевата камера е 8MP.

Вградената батерия с капацитет 3300 mAh може да работи с до “20W зарядни устройства”, което би позволило за достигане на 53% зяряд в рамките на само 30 минути. Основният бутон “Power” ще притежава и вграден четец за пръстови отпечатъци. Основните цветове ще са три – черен, син и “златисто шампанско”.

Що се отнася до цената на този апарат, продажбите в Китай ще стартират при малко под $300 за варианта с 64 GB памет, докато този със 128 GB ще струва малко над $300.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *