Logitech Wireless Solar Keyboard K760 соларна клавиатура за Mac, iPad и iPhone

Logitech обяви разширението на своята линия от соларни предложения с новата Logitech Wireless Solar Keyboard K760 за Mac, iPad и iPhone. Като продължение на соларната серия на Logitech, която започна с Logitech Wireless Solar Keyboard K750 и продължи с Logitech Solar Keyboard Folio за iPad, новата клавиатура добавя Bluetooth свързаност и възможност за лесно превключване. Тя позволява да присъедините множество устройства едновременно и бързо да превключвате между тях само с натискането на бутон.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 е стилна и компактна, като има вградени соларни клетки за максимално опростено зареждане. Благодарение на нейната лесно превключваща се Bluetooth свързаност можете да присъедините до три устройства и да превключвате между тях, без да се свързвате наново. Това означава, че можете да пишете на своя Mac и да се прехвърлите на своя iPad или iPhone – както и обратно – просто с натискането на един бутон.

Перфектното допълнение към вашето Apple устройство, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 е с тънък, минималистичен дизайни специфични клавиши за Mac, включващи Command, Brightness, Eject и др. Уникалният вдлъбнат дизайн на клавишите осигурява по-комфортно и тихо писане и предлага по-висока скорост, и прецизност в сравнение с писането на екранна клавиатура.

Подобно на съществуващите соларни клавиатури на Logitech можете да зареждате и Logitech Wireless Solar Keyboard K760 при всякаква светлина – силна слънчева отвън, слаба при облачнов реме или дори изкуствена от лампа в затворени помещения например. С пълен заряд клавиатурата работи до около три месеца – дори в пълна тъмнина (при средна употреба по осем часа на ден). Logitech Wireless Solar Keyboard K760 се очаква в Европа през юли 2012 г. на препоръчителна крайна цена от 79.99 Евро.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *