LG Optimus 3D смартфоните и 3D таблетите LG Optimus Pad вече са достъпни и в България


LG Electronics и Виваком представиха първия 3D смартфон вече достъпен официално на нашия пазар – LG Optimus 3D P920, който позволява пълно 3D изживяване (гледане, записване и споделяне на стереоскопично 3D съдържание) без да са необходими каквито и да е очила за целта, тъй като устройството изпозлва автостереоскопичен 3D екран… видеото по-горе е от самата презентация. LG Optimus 3D разполага и с бутон, който позволява бързото превключване от 2D към 3D режим, както и възможност за контролиране на силата на 3D ефекта спрямо индивидуалните предпочитания на потребителя. Апаратът вече се предлага от Виваком на лизинг с месечна цена от 31,90 лв., с възможност за разсрочване на плащането за две години и в комбинация със смартфон-плана Net&Call Super Max.

По време на събитието двете компании анонсираха и първия 3D таблет LG Optimus Pad, който също позволява създаване, възпроизвеждане и споделяне на 3D съдържание, който обаче, за разлика от LG Optimus 3D телефона не използва екран с директна възможност за възпроизвеждане на 3D образ без нуждата от очила. Таблетът е с 8,9-инчов екран, разполага с вградени Wi-Fi и HDMI 1.4 порт и използва двуядрения процесор на NVIDIA Tegra 2. Виваком стартира продажбата му едновременно с 3D телефона на лизингова цена от 55,90 лв. на месец с двугодишен договор с тарифните планове Traffic L, Traffic XL и Net&Call Super Max.


4 thoughts on “LG Optimus 3D смартфоните и 3D таблетите LG Optimus Pad вече са достъпни и в България

 • 08.07.2011 at 00:43
  Permalink

  Бях много навит да си взема такъв телефон, но този човек толкова зле го представи, че ми се уби желанието Vivacom изгубиха потенцялен клиент като поставиха този “гений” да направи презенация на най-новата технология (puke)

 • 20.07.2011 at 21:54
  Permalink

  Тоя съм сигурен, че си няма ни най-малка представа за какво говори.Наизустил един текст само…

 • 13.09.2011 at 17:32
  Permalink

  Този е отвратителен оратор. Презентацията е отвратителна. Не знам кой го е направил този некадърник мениджер. Щом той самият не може, да беше отстъпил на някой по- запознат, който умее да “държи” вниманието на публиката, приковано към себе си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *