LG Isai FL показва какво да очакваме от LG G3

Анонсираният официално днес смартфон LG Isai FL по всяка вероятност недвусмислено ще ни покаже какво да очакваме в най-скоро време от един друг смартфон – LG G3. Предназначеният само за Япония Isai FL е изцяло базиран на G3, поради което няма да е трудно да предположим какво може да се очаква от неговата интернационална версия LG G3.

lg_isai_fl_g3

Размерите на устройството са 145мм х 76мм х 10.5мм и апаратът се отличава с много тънки рамки около дисплея. Чипсетът съвсем логично е Snapdragon 801 (MSM8975AC), a екранът е с диагонал от 5.5″ и по-важното – резолюция QHD или 2560 х 1440. Това означава плътност от 532 ppi и всъщност един от най-добрите екрани на смартфон в момента. Обемът на оперативната памет не е повишен до 3 GB и е оставен на актуалните в момента 2 GB, което спокойно може да бъде коригирано при LG G3. Потребителската памет е 32 GB и вероятно налице ще е и слот за карти microSD. Батерията е с капацитет от 3000 mAh.

LG Isai FL ще се предлага в три цвята – розов, син и бял, което едва ли ще важи по същият начин и за интернационалната версия LG G3.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *