LG смятат да “атакуват” MWC’19 с G8 ThinQ и V50 ThinQ

Наскоро стана дума за идеите на LG за участие на арената на сериозните “смартфон битки” за 2019 година, като към момента изглежда корейската компания смята да “атакува” чрез два апарата – очакваният G8 ThinQ, както и първата разработка на LG на тема 5G – V50 ThinQ. По последни данни се предполага, че все пак MWC’19 ще е “мястото”, където компанията въпреки всичко ще избере да представи новите си “мобилни отрочета”.

Поне в началото на 2019 година флагманът при 4G-свързаността на LG безспорно ще е G8 ThinQ, който се очаква да предложи поне 6″ дисплей и чипсет Snapdragon 855, както и ново поколение камера. Засега това ще е 4G-ориентираният смартфон от висок клас, като са налице слухове за негов наследник още през есента или зимата, като този наследник ще започне ново “продуктово наименование” и G-Series ще бъде “пенсиониран”.

Що се отнася за първият по рода си 5G-свързан смартфон на LG, V50 ThinQ, при него се очаква пазарното присъствие да съвпадне “съвсем случайно” със стартът на продажбите на Samsung Galaxy S10 X. V50 ThinQ също се предполага да е базиран на дисплей с размер поне 6″, както и флагманският чипсет на Qualcomm за 2019 година – Snapdragon 855. В конкретният случай, за разлика от G8 ThinQ, наличен също ще е и модемът Snapdragon X50, за обезпечаване на така очакваната свързаност 5G. За нейната приложимост LG вече имат договор с американският мобилен оператор Sprint.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *