LG се отказват от настоящата версия на G7, ще правят нова???

Забавянето при анонса на новият флагмански смартфон на LG може да не е свързано с маркетингови дейности и желанието апаратът им да се бори за потребителски фокус с преките конкуренти от Samsung, Huawei и компания. Причината може да е доста по-тривиална, като например желанието да предложат на клиентите един обновен вариант на…. това, което вече е било подготвено за анонс, може би на MWC 2018.

В интернет пространството се появи информация за загадъчен апарат на LG, който (поне според информационната табела) носи моделно име LG G7 (кодово име Neo). Апаратът не е бил свободно демонстриран на широката публика на MWC 2018, но колегите от Ynet все така са съумяли да направят няколко снимки. LG G7 притежава сходен дизайн в сравнение с G6, но в горната част на дисплея е налице нещо по-различно – същото скосяване, вече познато ни от Apple iPhone X. При LG то не е толкова видимо, дизайнерски прикрито по софтуерен начин. Сам по себе си, дисплеят е с диагонал от 6″ и разделителна способност 3120 х 1440 (съотношение 19.5:9).

Наред с това смартфонът притежава чипсет Snapdragon 845, 6 GB RAM и двойна 16MP основна камера. С други думи – един чудесен вариант за LG G7, който, обаче, на корейците от LG не се е харесал достатъчно, може би на фона на апаратите, които са видяли при своите конкуренти.

За очакваният през Q2.2018 апарат от LG се знае, че носи модово име Judy и по всяка вероятност ще бъде представен през месец юни.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *