Jailbreak за Windows Phone 7

Няма невъзможни неща, няма 100%-ова защита… това го знаем всички, но въпреки това големите производители със всеки следващ продукт се опитват да ни ограничат по един или друг начин. Мicrosoft въпреки губещата си позиция (в момента) на пазара на смартфони стартираха новата си мобилна операционна система с доста лимитации… вече не може да се инсталират свободно приложения, не може да се променя външния вид и т.н. вместо да се поучат от успешния метод на Google , те решиха да заложат на доста по рестиктивния метод на Apple. Проблема е, че не са Apple при смартфоните и нямат техния пазарен дял и сила да налагат подобни ограничения.

Вече е наличен и първия инструмент за jailBreak (отключване) за windows Phone 7 – ChevronWP7.

Процедурата по “отключването” (или както го наричат jailBreak) е бърза и лесна и винаги можете да “заключите” отново телефона си. Файла който ви е необходим можете да свалите от ТУК.

Веднъж освободили телефона, вие ще можете да инсталирате приложения не само от официалния Windows Marketplace.4 коментара за “Jailbreak за Windows Phone 7

 • 02.12.2010 at 00:54
  Връзка

  Да живее свободата на избор!

 • 02.12.2010 at 01:28
  Връзка

  Не знам защо се дърпат всички големи при положение че накрая пак ги хакват :-) Защо естествените неща трябва да стават насила….

 • 02.12.2010 at 17:08
  Връзка

  Е те хакват, ама реално колко процента от потребителите ще си оключат телефона? И 50% да са пак ще има такива със заключен телефон. В днешно време борбата с хакерите (това го казвам като web девелопер) не е да направиш нещо не хакваемо, а да е максимално трудно :)

 • Pingback: Microsoft спря джейлбрейка за WindowsPhone 7 в Най-Нови – mobility.bg


Остави коментар по темата...

Your email address will not be published. Required fields are marked *