Huawei NL избързаха със само 5 дни и показаха P30 и P30 Pro

Холандският офис на Huawei, без да искат, или съвсем нарочно, качиха в интернет пространството продуктовата страница на P30 и P30 Pro… само 5 дни преди официалният анонс. Страниците са вече свалени и не са достъпни, но снимките на P30 и P30 Pro са известни. Общо взето, нищо ново под слънцето т.е. каквото можеше да изтече като информация – вече е известно. И все пак…

… това е бъдещият Huawei P30 Pro, със своите общо четири сензора на основната камера, дисплей и дизайн тип “Mate 20 Pro” (с изключение на скосяването в горната част на екрана). както вече стана дума, предварителната заявка ще започне от 27-ми март и ще продължи (вероятно) до 8-ми април (а може би 5-ти април?). Заявените в този времеви диапазон смартфони ще бъдат доставени с два аксесоара – безжично зарядно и мини тонколона (на обща стойност около $US 300). Това се потвърждава и от снимката най-горе.

Huawei P30 ще има “само” три сензора на основната камера, като при него предварителната заявка няма да предложи комплекта безжично зарядно и тонколона – зарядното ще липсва. На ниво дизайн P30-ката ще прилича доста на Mate 20.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *