Huawei Mate 10 Pro ще притежава 6.0″ дисплей без рамка

През месец октомври се очаква да видим не един, а по-скоро четири варианта на смартфона Huawei Mate 10 – Mate 10, Mate 10 Lite, Mate 10 Pro и Mate 10 Plus. Що се отнася до Mate 10 Pro, не прекалено много качествени снимки на екстериора на смартфона изтекоха в интернет чрез колегите от GizChina, показвайки не само дисплея EntireView с диагонал от 6.0″ (съотношение 18:9) и липсваща рамка отстрани (конкуренцията на S8 се увеличава….), но и разположението на основната “двойна камера” и сензора за пръстови отпечатъци.

Отпред Mate 10 Pro ще е покрит почти изцяло от своя 6.0″ дисплей EntireView, oставяйки почти никакво свободно място за други елементи. Разбира има няколко милиметра за лицевата камера и говорителя в горната част на апарата. Що се отнася до задният панел на Mate 10 Pro,…

… там има повече интересни елементи. Въпреки влошеното качество на снимката се вижда, че горните две “кръгчета” са двата обектива на новата Leica Dual Cam, докато под тях се намира сензора за пръстови отпечатъци. От двете страни на основната камера се намира нейната подсветка, както и лазерният автофокус.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *