Huawei спечели награда за „Най-добър смартфон“ на European Hardware Awards 2019

Huawei P30 Pro покори още един връх

 

Huawei P30 Pro бе избран за най-добър смартфон на 2019 от Европейската хардуерна асоциация. Флагманът на Huawei бе класиран на челната позиция в категория „Най-добър смартфон“ на тазгодишните награди на асоциацията. В хода на тазгодишните награди над 100 опитни редактори на водещи технологични медии от цяла Европа тестваха, номинираха и след това гласуваха за най-добрите устройства на пазара.

Техният избраник за „Най-добър смартфон“ за 2019 е Huawei P30 Pro, а миналогодишният победител в категорията бе неговият предшественик Huawei P20 Pro, като това за пореден път затвърждава възходящата линия на развитието на бранда на глобалния пазар.

Huawei P30 Pro получи огромното признание благодарение на множеството си технологични иновации, сред които SuperSpectrum сензора на камерата, висококачествените SuperZoom обектив и новата ToF (Time of Flight) камера, придружени с множество подобрени оптични и AI технологии за стабилизиране на изображението.

Редакторите, участващи в избора на най-добрите устройства на тазгодишните награди, са публикували общо над 250 000 хиляди статии на технологична тематика през последните над 10 години. Техните огромни познания и опит правят наградите на Европейската хардуерна асоциация едни от най-престижните и най-значимите по отношение на отличаването на най-добрите устройства на глобалния технологичен пазар.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *