Huawei представят официално Ascend P7

Новият 4G LTE смартфон на Huawei е с впечатляващ дизайн, предлага несравнимо изживяване с камерата, достъп до ултрабърза свързаност и изключителна производителност на батерията

Huawei, водещият доставчик на информационни и комуникационни технологии, днес представи дългоочаквания Huawei Ascend P7. Надграждайки успеха на предшественика си Huawei Ascend P6, иновативният 4G LTE смартфон дава нова дефиниция за смартфон съвършенство. Той е с върхови функции, възможност за ултрабърза връзка и опростена навигация, съчетани в стилен и красив дизайн. Със своя 5-инчов Full HD дисплей, с първокласните 8MP предна и 13MP задна камера и с най-новия интуитивен Emotion UI 2.3, Huawei Ascend P7 дава възможност на хората да изразят себе си до съвършенство, по всяко време, навсякъде.

Huawei промени Ascend P7 отвътре и отвън, като значително подобри работата както на хардуера, така и на софтуера на смартфона. Със своята дебелина от едва 6.5 мм Ascend P7 поставя нов рекорд като един от най-тънките 4G LTE смартфони на пазара. За да достигне съвършенство и да удовлетвори и най-претенциозните потребители по света, Huawei съчета в P7 перфектната хармония от дизайнерски влияния от Запада с вниманието към детайла от Изтока.

Huawei_Ascend_P7_Product_photo

„Неумолимата отдаденост за разработването на смартфони с премиум качество през последните три години вече се отплаща. Към момента ние сме трети в света по отношение на доставките на смартфони и разпознаваемостта на нашата марка расте стабилно в ключови региони като Китай и Западна Европа“, каза Ричард Ю, изпълнителен директор за Huawei Consumer Business Group (BG). „С официалното представяне на Huawei Ascend P7 отново предизвикахме съществуващите стандарти в индустрията, като дадохме нова дефиниция за смартфон дизайн, изживяване с камера и свързаност, които да осигурят на хората едно безпрецедентно мобилно изживяване.“

Ново определение за изящна изработка

Задната и предната страна на устройството са покрити със стъкло Gorilla Glass 3, което увеличава здравината и издръжливостта на смартфона при всекидневна употреба. Телефонът се отличава със специален микродесен на задната повърхност, който е създаден чрез наслагването на 7 слоя.

„Huawei Ascend P7 е вдъхновен от естествените извивки на капката вода – това придава на телефона усещане за естествена чистота, а на потребителите – по-удобен захват“, каза Джун Су Ким, вицепрезидент мобилни устройства, Consumer Design Center Experience, Huawei Consumer BG. „Отне ни месеци, за да постигнем идеалния баланс между форма и функционалност.“

Ascend P7 има 5-инчов сензорен FHD дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела, 445ppi и съотношение на страните 16:9, които осигуряват отлична визуална яснота при гледане на мултимедия. За да пасне на всеки стил, Ascend P7 се предлага в широка гама модерни цветове: черно, бяло и розово.

Подобряване на изживяването с камерата

Huawei P7 осигурява отлично представяне при слаба осветеност чрез BSI сензора от четвърто поколение на Sony, Image Signal Processer (ISP), IMAGESmart 2.0 софтуер и f/2.0 апертура на своята 13MP задна камера с 5P антисферична леща за заснемането на уникално ясни снимки през нощта или когато сте на закрито.

За да улавяте спонтанни моменти, преди те да са си отишли​​, Huawei P7 ви предлага уникалната функция Ultra Snapshot. С нея камерата ви ще бъде непрестанно готова едва 1,2 секунди след двукратно натискане на бутона за намаляване на звука, докато телефонът ви е в заключен режим. Така няма да е необходимо да губите време и да отключвате екрана.

Правете по-добри selfie снимки, или групови „селфита” – с уникалната предна 8MP камера с 5P антисферична леща, с функцията за панорамно selfie и 10-степенното ниво на разкрасяване. С 1080p HD видеозапис потребителите могат да направят и свое селфи видео. С вградената иновативна огледална функция и с прозореца selfie preview, Huawei Ascend P7 ви гарантира улавяне на вашите незабравими моменти.

Правете още по-вълнуващи снимки с функцията Voice Photo, която прави снимки с  10-секундни аудиоклипове, които можете да споделяте в социалните мрежи.

В допълнение към подобренията на камерата ISP (Image Signal Processor), процесорът на Huawei позволява на смартфона да контролира цяла гама от функции, имитиращи тези от професионалните цифрови огледално-рефлексни фотоапарати, включително автофокус, баланс на бялото и намаляване на шума, за оптимизирани снимки при всякакви условия. Потребителите също така могат да избират фокуса и експозицията само с едно докосване, така че предпочитаният фокус и експозиция да се настрoят и да се увеличи прецизността на изображението.

Подобряване на свързаността и ефективността на батерията
За хора, които търсят още по-бърза и безпроблемна свързаност, Huawei Ascend P7 осигурява неограничено мултимедийно преживяване с 4G LTE скорост и двойна антена с уникален дизайн за подобрено приемане на сигнала. Ascend P7 използва технология Smart Network Switching (SNS), която стабилизира връзката дори при слаб сигнал, като свежда разхода на енергия до минимум.

Насладете се на дълготрайно разглеждане на мултимедия и непрекъснато споделяне на данни с издръжливата 2500 mAh литиево-полимерна батерия и патентована технология за пестене на енергия. В допълнение, функцията за управление на енергията дава възможност на потребителите да пестят батерията, като изключат приложенията, които не използват в момента и които ненужно консумират енергия.

Режимът на енергоспестяване позволява на Ascend P7 да се настрои за най-подходящото използване на енергия, когато са останали по-малко от 10% от капацитета на батерията. Когато този режим е активиран, екранът се затъмнява и остават активирани само основните функции на телефона, включително гласови повиквания и телефонен указател. Така останалите 10% от батерията могат да стигнат за 24 часа работа в standby режим.

Ново определение за потребителско изживяване
Huawei Ascend P7 прави от начинаещите експерти с най-новата версия на интуитивния и лесен за използване интерфейс Emotion UI 2.3, която осигурява персонализация на началния екран и на този за заключване с два подобрени интерфейса за навигация с минимални усилия. Персонализирайте лесно  софтуера за управление на смартфона, включително с филтър против нежелани контакти, мениджър на разрешенията, управлението на мрежата и нотификациите, както и режима за пестене на енергия.

Препоръчителната цена на дребно за Huawei Ascend P7 е 449 евро, като той ще бъде наличен в България, Китай, Обединеното кралство, Германия, Италия, Франция, Испания, Португалия, Ирландия, Холандия, Белгия, Швейцария, Полша, Литва, Естония, Латвия, Сърбия, Гърция, Норвегия, Унгария, Дания, Словакия, Чехия, Австрия, Хонконг, Тайланд, Малайзия, Филипините, Сингапур, Саудитска Арабия, Кувейт и Обединените арабски емирства от м. май, като скоро ще го има и на други пазари. Аксесоарите към телефона са HUAWEI TalkBand B1, цветни протектори, сгъваеми защитни калъфи за екран и преносими батерии.

Huawei_Ascend_P7_Product_specs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *