Huawei официално показват Honor View 20 – Full View Display 3.0 и 48MP камера

Очакваният нов смартфон на Huawei, притежаващ дисплей тип “Infinity-O” е вече ясен – става дума за Honor View 20. Апаратът, освен всичко друго, притежава наистина сериозна комбинация от хардуерни и софтуерни технологии, които привличат вниманието още от пръв поглед. Днес компанията само демонстрира апаратът, който все още не е готов за официално пазарно представяне. Същото ще се случи на 26-ти декември в Китай, както и на 22-ри януари в Париж.

Дисплеят, който привлече толкова много внимание, носи името Full View Display 3.0 и притежава “дупка” в горният си ляв край, където се намира лицевата камера. Що се отнася до основната камера, там нещата също са сериозни – базирана на SONY IMX586, камерата залага на един сензор и неговите 48MP за всичко онова, което съвременните апарати в края на 2018 година (и началото на 2019 година) използват поне допълнителен сензор.

Основният SoC очаквано е Kirin 980, който в случая е повече от необходим, имайки предвид 48MP камера. Honor View 20 (или V20) ще притежава технологията Magic Turbo – възможност за комбиниране на Wi-Fi и 4G за максимално високи нива на трансфер, при нужда. Към момента повече информация за техническата окомплектовка на апарата не е известна, но 26-ти декември е след само малко повече от 2 седмици…


One thought on “Huawei официално показват Honor View 20 – Full View Display 3.0 и 48MP камера

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *