Оферта на деня: 26 юни

gaming-notebookТози път ще бъда много, много кратък, понеже напоследък наистина липсват някакви специални модели, които да препоръчам горещо. След като на пазара вече няма почти никакви Lenovo 3000 N500, отново се появиха бройки от прословутата Extensa 5630G – моделът на Acer, който ревюирахме в mobility.BG тук – и досега, за толкова пари, просто няма друг толкова високопроизводителен модел.

Явно темата на деня ще е Acer, защото и вторият ноутбук, който според мен заслужава много внимание, е с тази марка. Става въпрос за Aspire 7738G – много мощна конфигурация за около 1500 лева към днешна дата, но по-важното е, че 17-инчовият екран е с висока резолюция (основно “широка”, но и това върши работа в сравнение с WXGA/WXGA-HD екраните). Ако се ориентирате към 18.4 инча екран – отново ще трябва да се спрете на Acer. Това има в момента. Тук е  мястото да отбележа (и ще е обект на по-дълга статия), че, колкото и да ми се иска, просто не намирам модел на Dell, който да заслужава внимание – през последните седмици се изчерпаха почти всички интересни модели, а новите още се чакат. Моделите на Fujitsu, които споменах в статията от 16 юни, все още са актуални, все така не харесвам масовите HP-та и вече няма Toshiba Qosmio F50-108…
[wp:svejo-net]

2 thoughts on “Оферта на деня: 26 юни

 • 28.06.2009 at 17:26
  Permalink

  Здрасти, защо не намирам при вас никаква или почти никаква информация за най-новите модели на ASUS. А има определено. И то отлични. Защо съвсем явно пренебрегвате ASUS и в другите сайтове – искам пс и хардуере бг? Нищо лично, но НЕ сте обективни. Меко казано. Поздрави.

 • 28.06.2009 at 18:50
  Permalink

  Нямам някакъв определен отговор – дори в момента пиша ревю на модел на Asus, в интерес на истината.

  Колкото до моделите – кои са тези нови модели, които толкова си струват тук:
  http://mostbg.com/most/PriceList.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *