HTC One Max нови снимки и затвърждения

HTC One Max е отново на предна линия с нови снимки и бенчмаркове, които затвърждават все повече информацията, която видяхме дотук. В снимките на още не анонсираният HTC смартфон/таблет виждаме, че той може би се цели да е пряка конкуренция на излизащият Samsung Galaxy Note 3 и естествено Note 2.

gsmarena_001 gsmarena_002 gsmarena_003

antitu

Резултат от AnTuTu 4 бенчмарк.

HTC One Max изглежда голям, но не чак толкова. Съпоставка твърди, че екрана му е 5,9 инчов срещу 5,7 инчовият екран на Note 3.  Колеги в чужбина са ползвали снимка на One Max спрямо снимка на Note 3, за справка. Тяхното измерване и мнение е, че размерът от 5,9 инча, за който се предполага е верен.

gsmarena_007 gsmarena_009 gsmarena_008

HTC One Max спрямо Samsung Galaxy Note 3 и Note 2

Устройството трябва да притежава 4G свързаност и махащ се заден капак, нещо което при HTC One не се вижда често. Батерията е запечатана (по-последни слухове, за който писахме). Тя ще бъде с капацитет от 3,300mAh, под капака намираме и microSIM слота. Той е единствен (освен ако от другата страна това също да е слот ???). Предишни слухове, за които писахме бяха, че може би One Max ще бъде Dual SIM. Също като китайската версия на HTC One, която също между другото има махащ се заден капак(За разлика от интернационалната си  версия).

gsmarena_005 gsmarena_004 gsmarena_006

Колкото за бенчмарка AnTuTu 4 и резултатът му от 2600 точки. Той като че ли потвърждава слуховете за Snapdragon 600. (резултатът е доста близък до HTC One варианта). Последно да споменем, че HTC One Max познат още като HTC 8088 за Китай (където се предполага, че може би ще е с две сим карти ???), е предвиден по последни слухове за Октомври.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *