HTC Desire HD няма да получи ъпгрейд до Ice Cream Sandwich.. ОБНОВЕНА!

Ако сте притежател на HTC Desire HD и се чудите кога точно ще имате възможност да ъпгрейднете Android-а на вашият телефон от версия 4.0 (позната като Ice Cream Sandwich), може би е време да спрете да се надявате и да приемете реалността – HTC не възнамеряват да предложат ъпдейт до “сладоледения сандвич” за Desire HD заради незадоволителни резултати по отношение на производителността, получени при вътрешнофирмените тестове на HTC. Тази информация обаче не идва директно от HTC, а от канадският мобилен оператор Telus.

Самият Desire HD не е слаба машина, притежаващ процесор 1 GHz процесор Snapdragon QSD8255, графичен процесор Adreno 205 и 768 MB оперативна памет. Въпреки това получените резултати по време на тестовете проведени от HTC не са достатъчно добри според изискванията на компанията. Това повдига много въпроси относно бъдещето на Desire HD, но към момента от HTC не са изнесли официално становище по въпроса.

ОБНОВЕНА: Изглежда Desire HD все пак ще има възможността да зарадва своите потребители с работата си под Android 4.0, след като от HTC UK официално опровергаха информацията на канадският мобилен оператор Telus. Според представител на HTC UK, компанията е на път в най-скоро време да предложи ъпгрейд към Ice Cream Sandwich както за Desire HD, така и за Desire S.


One thought on “HTC Desire HD няма да получи ъпгрейд до Ice Cream Sandwich.. ОБНОВЕНА!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *