Honor официално представят интересен бюджетен смартфон Play 8

Независимо от факта, че това е реално Honor 8S (предназначен за интернационалните пазари), новият Honor Play 8 е един доста интересен бюджетен смартфон, насочен към по-сензитивните ценово потребители в Китай, търсещи максимума, достъпен на една ниска цена. В случая може с голяма точност да се каже, че Play 8 дава много на една ниска цена, а чрез многобройните китайски интернет магазини (предлагащи доставка в Европа), човек може и да успее да получи една доста интересна оферта, дори под цената на Honor 8S.

Комбинацията от чипсет Helio A22, 2GB RAM и 32GB памет за потребителски данни е повече от достатъчно предвид пазарната насоченост на смартфона, а ако искате повече място за филми, музика и игри, налице е самостоятелен слот за карти microSD (DUAL SIM-а не страда при използване на карта microSD). От своя страна дисплеят е 5.7″ HD+, допълнен в предната част на Play 8 от лицевата “selfie” 5MP камера. Що се отнася до снимките, основната камера е 13MP и няма особени претенции, както по-скъпите модели на Huawei и Honor от висок клас. Батерията е с капацитет от 3020 mAh, a управляващ софтуер е EMUI 9.0.

Ако си харесате този апарат, но цената в Европа на Honor 8S не ви допадне, потърсете Honor Play 8 по известните китайски интернет магазини…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *