Globul вече официално е Telenor

От днес сайтът на Globul.bg автоматично прехвърля към Telenor.bg, като промяната не е само в домейна, ами и в самият дизайн на сайта. Наред с дизайна налице са и изцяло нови тарифи за мобилна телефония и прочие. От Теленор въвеждат плановете “Резерв” и “Стандарт”:

telenor_rezerv

За съжаление не е останало и помен от привлекателните оферти на Глобул, например Web&Talk, които доста от сегашните потребители на оператора със сигурност използват. Може да се каже, че “Резерв” в известна степен дублира плановете Globul United и Globul Unlimited, но както вече написахме, оферта тип “Web&Talk” (която конкуренцията предлага като Net&Call за Vivacom и Smart/Transfer при Мтел) вече не е налична. Най-евтиният план Резерв струва 13.99лв на месец и предлага 500 минути в мрежата на Теленор и мижавите 50 минути за останалите мрежи. В пакета влизат и 200 MB интернет на максимална скорост. В рамките на целият период на договора имате запас от 100 минути към останалите мрежи и 200 MB интернет. В най-скъпият си вариант, плана Резерв предлага 10 000 минути в мрежата на Теленор, 1000 минути за останалите мрежи и 10 GB трафик интернет на максимална скорост. Това удоволствие разбира се струва 99.99лв. От своя страна планът Стандарт е точно това, което се съдържа  самото му име – минути към всички мрежи. за 8.99лв получавате по 100 минути месечно, а срещу 20лв получавате 400 минути.

В мрежата на Теленор разговорите към другите мрежи ще се отчитат на цели минути – минималното време за таксуване е 60 секунди, а след това отчитането е на минута.


2 thoughts on “Globul вече официално е Telenor

  • 05.11.2014 at 14:52
    Permalink

    telenor става нищо?

  • 14.09.2017 at 12:55
    Permalink

    Incompetent and ignorant service in Burgas shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *