Galaxy Tab S5e вече се предлага на българския пазар

С новия таблет Galaxy Tab S5e Samsung предлага по-изискан дизайн, повече забавление и по-разнообразни функционалности, събрани в по-тънка и по-лека рамка.

 

От изминалата седмица Samsung стартират продажбите на новия таблет Galaxy Tab S5е на българския пазар. Таблетът ще се предлага в два цвята – черен и златен, с вътрешна памет от 64GB и 4GB оперативна памет. LTE версията на таблета е достъпна в операторската мрежа, а WiFi версията може да бъде закупена от останалите партньори на компанията.

По-малкото е повече

Със своя невероятно тънък и елегантен 5.5-милиметров метален корпус, тегло от едва 400 грама и батерия, издържаща до 14,5 часа[1], Galaxy Tab S5e е изключително компактен, преносим и издръжлив, за да допълва успешно твоето ежедневие. Предлага се в два модерни монохроматични цвята: черен и златен, които да отговорят на индивидуалния ти стил.

Приложението One UI в Galaxy Tab S5e ти позволява да се фокусираш върху съдържанието, което те вълнува в момента. С един клик определяш какво искаш да виждаш, без да се натоварваш с излишно съдържание.

 

Компактна интелигентност

Galaxy Tab S5e ти дава пълен контрол над дигиталния ти свят. Таблетът притежава новия Bixby 2.02, с който безпроблемно управляваш своите свързани домашни устройства3. Чрез Quick Command можеш едновременно да включиш телевизора и осветлението, също и да извършваш няколко действия с една команда. Не се тревожи, ако телефонът ти не е наблизо – Galaxy Tab S5e се свързва с твоя Galaxy смартфон, за да отговаряш на повиквания и съобщения директно от таблета си.

По-забавен и по-свързан

 Наслади се на забавлението с яркия 10.5-инчов sAMOLED дисплей, който предлага невероятно наситени цветове и оптимални нива на яркост. Сега можеш да гледаш по-пълноценно любимите си филми или сериали от NetflixTV. Безрамковият дисплей и 81,8% съотношение на екран към тяло на таблета те потапят напълно в любимото съдържание за максимално реалистично изживяване.

Благодарение на своите Quad Speakers, настроени с автоматично завъртаща се стерео технология за мощен, по-силен звук, който се адаптира към това как държите таблета (портрет / пейзаж), Galaxy Tab S5e предоставя завладяващо аудио изживяване. Таблетът притежава Dolby Atmos интеграция и озвучаване от AKG, за потапящ 3D звук и професионално балансирано аудио. Освен това, можеш да се насладиш навсякъде на любимите си песни с предварително инсталирания Spotify и безплатен 3-месечен премиум абонамент за услугата.

Споделяй забавлението и остани свързан с приложението Family Share Fun. Чрез него, Galaxy Tab S5e улеснява споделянето на снимки, напомнящи съобщения, бележки и събития с твоите любими хора.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *