Galaxy SIII се превръща в хотелско оборудване за олимпийските игри в Лондон 2012

Samsung изглежда са решили, че новият смартфон Galaxy S III е способен на какви ли не функционалности, извън идеята за смартфон-а като цяло, или пък имат намерение да направят своят телефон още по-умен. Хотелът Stratford Holiday Inn в Лондон, който е официален хотел за олимпийските игри, е избран от Samsung за изграждане на още по-близка връзка между Galaxy S III и хотелската стая – от устройство за настаняване, освобождаване и достъп до стаята, през дистанционно за телевизора, та чак за бързо и лесно поръчване на руум сървис и други сервизни услуги, които хотела предлага.

Всичките 40 стаи на хотел Stratford Holiday Inn ще предлагат на своите VIP гости тази специфична за Galaxy S III функционалност по време на олимпийските игри, стартиращи след броени дни. За целта клиентите на хотела, притежаващи този смартфон ще трябва да си изтеглят специалното софтуерно приложение и след инсталация да получат контрол над почти всички услуги, които хотела предлага. За да е пълна идилията, посредством смартфона клиента ще може дори да управлява осветлението в стаята, както и климатичната система.


2 thoughts on “Galaxy SIII се превръща в хотелско оборудване за олимпийските игри в Лондон 2012

  • 25.07.2012 at 21:43
    Permalink

    И какво пречи приложението да работи с кой да е андроид телефон?

  • 25.07.2012 at 21:53
    Permalink

    Чисто технически – няма проблем… но както се сещаш… с други телефони вероятно няма да ти пуска софтуера да го изтеглиш ;) Все пак е с рекламна цел :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *