Galaxy S5 с вероятен анонс на 23-ти февруари

Според небезизвестният Елдар Муртазин от MobileReview.com остават един ден повече от 30 дни до официалното представяне на 5-тото поколение висок клас смартфон Samsung Galaxy S. Това следва да се случи един ден преди стартът на Mobile World Congress 2014 в Барселона.

 samsung_galaxy_S5_colage

Според информацията на 23-ти февруари от 18ч Samsung ще представят Galaxy S5 на специално мероприятие в Барселона, като по този начин вероятно ще отнемат част от блясъка на MWC2014 и представянето на останалите си конкуренти на това мобилно шоу. Същият източник добавя, че стартът на продажбите се очаква в края на месец април, така че потребителите ще трябва да почакат още няколко нетърпеливи седмици до сдобиването с един от тези смартфони.

По последни данни Galaxy S5 би трябвало да бъде базиран на 5.2″ дисплей с резолюция 2560 х 1440, екипиран с 3 GB RAM и основан на Qualcomm Snapdragon 805 или най-новият Exynos на Samsung. Освен добавянето на четец за пръстови отпечатъци, новият Galaxy S5 може би ще разчита на 3000mAh батерия и нов TouchWiz, a да не забравяме и предполагаемата 16 MP камера.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *