Galaxy S10+ все по-смело “гледа” към четворна основна камера

Факт е, че все още си говорим за ранни предположения при бъдещите флагмански смартфони на Samsung (очаквани да бъдат официално представени на MWC’19), и множество неясноти ще останат такива поне до началото на 2019г., но предвид слуховете и източниците на информация, някои от предположенията в крайна сметка може да се окажат самата истина. Това се отнася и до вероятността за четворна основна камера при Samsung Galaxy S10+.

Последните компютърни рендери на Galaxy S10+ показват именно подобна конфигурация от четири сензора – широкоъгълен, ултра-широкоъгълен, телефото и “дълбочинен”. Най-малкото, подобна “подредба” вече видяхме в Galaxy A9 (2018). Наред с това новият S10+ най-вероятно ще разполага със сензор за пръстови отпечатъци вграден в самият дисплей, което е едно от новите и интересни особености на Snapdragon 855 (а предвид традицията, Galaxy S е един от първите апарати всяка година, който разполага с актуалният Snapdragon).

Наред с четворната основна камера, Galaxy S10+ ще разполага и с двойна лицева камера, вградена в самият дисплей (най-вероятно с диагонал от 6.4″).


3 thoughts on “Galaxy S10+ все по-смело “гледа” към четворна основна камера

 • 05.12.2018 at 20:55
  Permalink

  Искам 8-морна основна камера. Стига са ни баламосвали с 2-3 камери. Най-малкото гърбът на телефона стои направо празен. Какъв е смисълът изобщо да се купи телефон с по-малко 8-10 камери на гърба? За какво ще го ползвам?

 • 05.12.2018 at 22:57
  Permalink

  Като цяло дори 2-ната камера е оправдана, предвид добавянето на все повече ефекти при снимане. Скоро със сигурност ще оправдаят и 3-ната камера, до голяма степен…. сега, за 4-рна… е малко по-относително и ще е доста субективно :)

 • Pingback: “Базовият” Samsung Galaxy S10 вероятно ще разполага с двойна основна камера – mobility.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *