Galaxy Note9 ще бъде представен официално на 9-ти август

След малко повече от месец ще станем свидетели на официалното представяне на 9-тото поколение смартфон Samsung Galaxy Note, което ще се случи на специално събитие в Ню Йорк, на 9-ти август. Засега няма информация за други устройства, които също да са част от Samsung Gamaxy Unpacked, така че можем спокойно да предположим, че цялото шоу ще се върти само около Galaxy Note 9.

Все още информацията относно техничестките характеристики на новият Note9 е оскъдна, но спокойно може да се предположи, че ще е поне на нивото на Galaxy S9+ т.е. поне 6 GB RAM и комбинация от чипсетите Exynos 9810 и Snapdragon 845, според зависи в кой регион от земното кълбо желаете да закупите смартфона. Що се отнася до потребителската памет, очаква се Note9 да предложи минимум 64 GB, с опцията този обем да нарастне дори до 512 GB при най-скъпата и обемна версия на апарата. Наличието на “двойна основна камера” изглежда повече от задължително.

Към момента са оскъдни и спекулациите относно цената на Note9, но предвид традициите при Samsung, апаратът по всяка вероятност ще стартира на 999 евро… и то цена не за най-скъпата версия…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *