Galaxy Note10 може да поддържа 45W зареждане, но…

Слуховете около бъдещите апарати от серия Galaxy Note10 не спират да ни заливат, като този път информацията идва от OnLeaks под формата на (предполагаемата) пълна спецификация на смартфона Galaxy Note10:

Общото между Galaxy Note10 и Note10+ ще е чипсета (SD855+ или Exynos 9825), 8GB RAM и 256GB място за потребителски данни. При Note10 ще е налице 6.3″ дисплей, както и най-вероятно ще липсва допълнителният сензор ToF, който се очаква да бъде ексклузивен само за Note10+. Смартфонът ще може да се използва и като 15W “зарядна станция” (подобно на Huawei Reverse Wireless Charging), a самата батерия се очаква да е с капацитет от 3600 mAh.

Интерес привлича и тази част от информацията, която “твърди” поддръжката на зарядно устройство с “капацитет” от 45W, но за самият смартфон е указано наличието на  25W зарядно устройство. Съществува вероятност Samsung да не предлагат смартфона (а може и това да е ексклузивна опция само за Note10+) с 45W зарядно устройство и потребителя да трябва да си го закупи отделно…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *