Galaxy Fold 2 ще се казва Galaxy Bloom, S20-Series са (не)официално потвърдени

В рамките на CES2020 и “дежурните” срещи на високо ниво, между компаниите и техните най-близки партньори, Samsung са информирали своите за някои много интересни и важни неща – като например бъдещите официални продуктови имена на очакваните с официален анонс след месец смартфони Galaxy Fold 2 и Galaxy S11/S20-Series.

Очакваният да се появи като Galaxy Fold 2 смартфон всъщност ще се казва Galaxy Bloom, като ще бъде насочен главно към младите жени на възраст между 20г и 30г. Последното (донякъде) обяснява не само името, но и формата на апарата. Bloom ще може да записва видео във формат 8K, както и се предвижда версия както с поддръжка на мрежи 4G, така и вариант за 5G.

Що се отнася до Galaxy S-Series, официалното неофициално потвърждение (предвид ситуацията) е налице – следващото поколение флагмански смартфони ще се казват Galaxy S20-Series, предвид годината, в която сме – 2020г. Ще видим моделите S20, S20 Plus и S20 Ultra, като освен споменатата поддръжка на видеозапис във формат 8K, поне за S20 Ultra се споменава и 108MP камера, както и 100-кратен зуум.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *